Hei vaan taas pitkästä aikaa. Helmikuun puolivälikin on kohta käsillä, joten kevättä kohti mennään ja kovaa :) Raksallakin on tapahtunut ja siitä onkin nyt tarkoitus vähän teille sanoin ja kuvin kertoilla.

Tässä kuvaa meidän tulevasta suihkusta. Ja lähinnä ilmastointiputkesta :) Sekin on nyt paikoilleen saatu. Suihkutilan seinät odottavat nyt omistajien päätöstä: käyttääkö laattoja vai mikrolaastia?

Jos jollakulla on kokemusta mikrolaastista, otamme niitä kiitollisuudella vastaan. Niin hyvät kuin huonot kokemukset.

3-normal.jpg

Kodinhoitohuone meillä näyttää eniten valmiilta tällä hetkellä. Lattia sai laatat, joista lähikuvaa seuraavaksi. Seinää on paneloitu ja kattoa maalattu valkoisella kalkkimaalilla. Paneloidun seinän väritys tuottaa taas päänvaivaa, mutta eiköhän siihen joku sopiva väri löydetä :)

6-normal.jpg

Kodinhoitohuoneen laattaa roskineen kaikkineen :)

7-normal.jpg

On meillä nyt täysin toimiva vessakin pikku töllissä juurikin kyseisessä kodinhoitohuoneessa.

8-normal.jpg

Ja vielä lähikuvaa katosta. Yhteen kertaan maalattu valkoisella kalkkimaalilla.

9-normal.jpg

Ja saunan seinät...

4-normal.jpg

Saunasta olemme ylpeitä!! KIITOS JOONA!! Kuvasta ei saa täysin oikeanlaista käsitystä, miltä sauna luonnossa näyttää. Katossa on pari valospottia, pientä sellaista ja tuolla seinän raoissa on myös valot. Näyttää upealta!! Hieman savusaunamainen tunnelta! Tykkään!

5-normal.jpg

Tämmöstä pientä nyt ainakin :) Kyllä raksalla aina jotain tapahtuu, jos ei muuta niin tapellaan vastustuksien kanssa (milloin biomassakattilan syöttö temppuilee tai jotain muuta yhtä "mukavaa"). Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa... :)