1773246.jpg

Tullut tässä pientä taukoa blogin päivityksessä. Työt eivät silti ole pahemmin seisoneet, vaikka sade onkin parhaansa tehnyt :) Edellisessä päivityksessä taisi olla anturan valusta juttua. Sen jälkeen onkin sitten tehty maansiirtohommia, selvitelty hirsille siirtokuljetusta ja lanssia. Sekä tietenkin muurattu sokkelia.

Talkoolaisiakin kovasti oli sokkelin muurauksessa mukana muutaman päivän ajan. Terveisiä ja isot kiitokset Lahteen ja Karinaisiin!! Ikkunoiden putsaamisessakin oli heistä iso apu!

Muuraus on edennyt vanhan puolen osalta siihen malliin, että tehtynä on nyt noin 3/4 osaa. Uusipuoli (pirtti) on vielä kokonaan aloittamatta ja se muurataankin vasta kun kehä on pystytetty vanhalle puolelle. Kuten kuvasta näkyy, sokkelilla on myös kokoa :) Kivijalan näkyvä osa onkin 80 cm. Ja kun siihen lisätään vielä talo jonka harjakorkeus on n. 7,30 m niin alkaahan siinä olla jo kokoa ;)

Poutaa toivotaan, jotta hirretkin pääsisivät vihdoin kotiin, eikä tuo poutainen sää yhtään muuraustakaan haittaa :) Toivotaan vain kovasti, että ilmoja pitelee!! :)

1773244.jpg