Postinkantaja toi meille mieluisan kirjeen perjantaina 4.4.2008 :) Tosin myös aika hintavankin... Nimittäin rakennuslupamme. Toki tiesimme jo hankkeemme kokouksessa läpimenneen, isäntä kun kävi aprillipäivänä kunnasta asiaa kysymässä, mutta kun oli aprillipäivä niin ;)

Muutamaa tarkennusta vielä vaatii, mutta nytpä se taitaa olla niin, että loppu on enää meistä kiinni. Niin no, säälläkin on nyt aika iso merkitys, sulaisipa lumet äkkiä pois niin pääsisi tontin kimppuun. Tosin eilen ja viime yönä sateli sen 20 senttiä lunta. Mutta tärkeintä on se, että lupa on nyt plakkarissa! Parin viikon valitusaikahan siinä on, mutta sen jälkeen :)

Talomme purkuvaiheitahan voitte seurata tuolta sivuista :) Sinne luetteloimme puretut asiat ja työtunnit, mitä purkamiseen on "uhrattu". Jos joku nyt ihmettelee, kuinka isäntä pystyy noin ahkerasti taloamme palasiksi pistämään, kerrottakoon sen verran, että on nyt lomautettuna hetkisen verran, todennäköisesti palaa päivätyöhönsä taas toukokuussa :) Toisaalta sattui lomautus erittäin sopivaan aikaan ;)

Tässäpä muutama tuore purkukuva katseltavaksenne :)

Kuva pirtistä, lattiat ja koolaukset poistettu.

1441901.jpg

Seuraavaksi vähän purettua kuistia :)

1441895.jpg

1441898.jpg

Ja loppuun vielä kuva talomme päädystä, eipä ole tainnu vielä tänne kuvaa siitä eksyäkään :)

1441902.jpg