Huhheijaa, kohta vuosi edellisestä postauksesta. Tahti tosiaan vain harvenee... Hengissä olemme, talokin etenee, tosin hitaanlaisesti, mutta ei meillä ennenkään ole kiire ollut. Näitä projekteja nyt ei vain tehdä kiireellä :) Toki valmista olisi kiva joskus saada, mutta ei auta kuin kasvattaa kärsivällisyyttä.

On toki töllillä jotain tapahtunut, teen uuden postauksen kuvien muodossa. Näette sitten itse tarkemmin. Mm. voin luvata pirtin katosta muutaman kuvan. Keittiötä olemme suunnitelleet, emme vielä paperille vaan keskusteltu ja mietitty erilaisia vaihtoehtoja, jääkaapin paikkaa ja muuta vastaavaa. Keittiön kaappien osalta olemme nyt päätyneet siihen, että kaappien ovet teemme itse. Runkoon haemme apuja kaupasta, mutta ovet suunnittelemme itse. Lisäksi olemme päätyneet sellaiseen ratkaisuun, että vain alas tulee ovet kaappeihin ja laatikostoihin. Ylöskin tulee hyllyjä, mutta ne jäävät avoimiksi tai sitten eteen tulee verho. Itse kallistun pikkuhiljaa enemmän avoimiin hyllyihin, saa etsiä kauniita astioita hyllyille :) Töllin väri aiheuttaa meille runsaasti päänvaivaa, emme ole oikein saaneet aikaiseksi päätöstä siitä minkä värinen töllimme tulee olemaan. Vaihtoehtoja on kaksi ja juuri kun tuntuu, että olemme päätyneet toiseen vaihtoehtoon, toinen alkaa kummitella mielessä taas ja epävarmuus iskee. Mutta nyt luulen, että töllin väri on päätetty :) Vielä en uskalla julkistaa päätöstämme, pitää kysyä isännältä lupa :D Eiköhän tässä vielä maalaushommiin pääse...

Sen verran vielä lisään, että minä, Töllin emäntä, olen liittynyt Buzzadorien maailmaan ja välillä tulee pientä ja vähemmän pientä infoa eri tuotteista, jota olen kokeiltavaksi saanut. Piakkoin, kun saan viimeiset testit tehtyä, kerron miten meillä kävi Vanishin kanssa. Toivottavasti teitä ei häiritse nämä Buzzaukset. Ne on helppo skipata ohi, onneksi :), jos niistä ei yhtään perusta. Eikä niitä nyt usein ole tulossa, aika harvakseltaan, luulen ma.

Mutta näin. Luvassa on kuvapostausta raksalta sekä infoa/mainostusta Buzzaamisen merkeissä.