1594487.jpg

Isäntä on nyt tontilla painanut hommia, onpa muutaman kerran jopa kaveriakin ollut apuna :) Kuten kuvasta näkyy, viemärit ja vesijohdot on nyt vedetty talon alle. Mutta sitä ennen on lisätty soraa ja kovasti, on kunta käynyt merkkaamassa rakennuspaikan ja puitakin on kaadettu. Tonttikeskuskin on tullut ja paikoilleen laitettu.

Tänään tulikin jo sähköliittymän lasku sekä lasku noista viemäreistä ja vesijohdoista. Tätähän se nyt sitten tulee olemaan, laskua laskun perään kun tavaraa saapuu :)

Lakkapään kanssa teemme rakentajasopimuksen. Se tarkoittaa sitä, että kokonaisostoksista saa 5 % hyvityksen sitten lopussa. Rahtipassisopimuksenkin teemme, niissäkin säästää pitkän pennin.

Ensi viikolla tapahtuukin sitten toivon mukaan paljon. Sillä silloin tulevat harkot ja raudat ja tarkoitus olisi päästä tekemään anturoita. Siitä se sitten alkaa, pikku hiljaa kohoaa töllimme korkeuksiin...

1594488.jpg

Vähän himmeiksi jäi nuo minun rinkulani :) Niiden on tarkoitus näyttää talon nurkkien paikkaa, mutta kyllähän noista kuitenkin selvän saa.