Vallan kummallinen syksy meillä meneillään :) Käydään jo marraskuun viidettä päivää, eikä lumesta ole tietoakaan. Eikä pakkasista. Parina yönä on hätinä pakkasen puolellä käynyt, muutoin on visusti pysytty plussan puolella. Siskoni kanssa oli puhetta, että hän muistaa sellaisen marraskuun kolmannen päivän, että pulkan kanssa on menty lapsen kera syntympäiville 30 asteen pakkasissa. Juuri tällä hetkellä tuota tilannetta on hyvin vaikea kuvitella... :D

On raksallakin jotain tehty ja siitä nyt muutama kuva tulossa. Jos muuten on jotain kysyttävää, niin kysykää ihmeessä. Parhaani mukaan yritän vastata ja "haastatella" tuota taitavampaa puoliskoa

Liiteri sitten vaihtoi paikkaa. Harmi vain, että tässä joutui tekemään vähän turhaa työtä kun ensin piti lappaa jo kertaalleen liiteriin lapetut puut ulos, siirtää liiteri ja lappaa ne puut takaisin. Lämpökeskushan tuli ihan siihen ihan viereen missä liiteri ennen sijaitsi ja se pakotti sitten siirtopuuhiin. Se nyt on kuitenkin tehty ja liiteri kököttää kauniisti uudella paikallaan :)

Lämpökeskus alkaa olla sähkö- ja putkitöitä vaille käyttökunnossa. Ensi viikolla onkin sähkäri sitten tulossa käymään tämän asian tiimoilta.

Lämpökeskuksen sisällä näyttää suurin piirtein tältä :)

Sisällä on myös tehty jotain. Tässä on kodinhoito- ja pesuhuoneen sekä saunan väliseinärunkoja.

Saunan palomuuri on nyt muurattu. Kuvan piippu on saanut kuvanoton jälkeen rappauksen pintaansa.

Jos kaikki nyt menee kohalleen, ensi viikolla on tarkoitus puhaltaa villat lattioihin... Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin sekä sitä lunta ja pakkasta odotellessa :)