Taloprojektimme on edennyt lähinnä purkamista miettien. Kokoaminen ja siihen liittyvät asiat ovat ihan unohtuneet. Olemme kyllä välillä heittäneet ajatuksia ilmoille, mutta ne ovat ikäänkuin jääneet taka-alalle, eivätkä ole saaneet mitään suurempaa keskustelua aikaan. Ainoa asia, minkä olemme oikeastaan varmaksi päättäneet on lämmitysmuoto ja päälämmitys meillä tulee olemaan maalämpö. Kallis kertainvestointi, mutta toivottavasti maksaa itsensä takaisin pian. Yksi pystyuuni jää käyttöön ja se tulee saliin. Pirttiin tulee tietenkin leivinuuni ja keittiöön myös puuliesi. Saunassa nautitaan puukiukaan lämmöstä. Ai niin :) Onhan meillä jo valmiiksi tilattuna tiskikone, jääviileäkaappi, pakastinkaappi, induktioliesi ja uuni, taitavat saapua jo toukokuun lopussa. Mistähän niille löytyy säilytyspaikka.... 

Talon väristä olemme myös keskustelleet ja lupahakemukseen ilmoitimme, että talostamme tulee kartanonkeltainen valkoisilla smyygeillä ja punaisella peltikatolla, tosin tämäkin voi vielä muuttua :)

Hassua sinällään, että sitä ei vielä osaa miettiä sitä, millainen talosta tulee vaan sitä odottaa että talo saadaan ensin purettua ja tonttikin tulee pohjantekokuntoon.  

1462884.jpg

Kuva otettu tuhkien levittelyn yhteydessä tontiltamme 7.4.2008. Lunta oli parhaimmillaan isäntää napaan asti :)