Kuten edellisessä postauksessa kerroin, olen aloittanut Buzzadorina. Tämähän siis tarkoittaa, että liittymällä mukaan saan kutsun erilaisiin kampanjoihin. Voin itse valita, mitä haluan kokeilla, jokaiseen tarjottuun kampanjaan siis ei tarvitse osallistua. Nettisivujen kautta lähetän hakemuksen kyseiseen kampanjaan, vastaan siis muutamaan kysymykseen ja jonkin ajan kuluttua saan vastauksen, saanko osallistua testaamaan jotain tuotetta. Postissa tulee tuotepaketti, jossa yleensä on mukana näytepaketteja jaettavaksi ystäville, tuttaville, työkavereille, sukulaisille. Mukana on myös minua varten tuotteita, joita testaan ja joista kirjoitan puolueettomasti esimerkiksi blogissa. Pari raporttia ja siinäpä se pääpiirteittäin :)

"Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa."

Buzzadoriksi pääsee liittymään osoitteessa Buzzador.

 

Voita kaikki tahrat
- Haasta Vanish tahratestissä

Kampanjaidea - Haasta Vanish tahratestissä
Tässä Buzzador-kampanjassa on tehtäväsi Buzzadorina haastaa Vanish tahratestissä. Voit tehdä testin yhdessä tai muiden kanssa. Sotke Buzzador-paketissasi oleva kangasliina tietoisesti erilaisilla tahroilla, esimerkiksi kahvilla, punaviinillä, oliiviöljyllä, hedelmillä jne. Tahranpoistoppaan ja muun Vanish-tuotteita koskevan kampanjainformaation avulla poistat sitten tahran kankaasta.

 

Eli tehtävä tosiaan oli tehdä omat tahrat ja käsitellä niitä sitten ohjeen mukaan oikealla Vanish-tuotteella.

Mitä tuotteita sitten sain paketissa? No, sieltähän tuli

  • 1 kpl Vanish Crystal White jauhetta
  • 1 kpl Vanish Pink Jauhetta
  • 1 kpl Vanish OxiAction geeliä
  • Kangaspala tahratestiä varten
  • 1 Buzzador-esite (sisältää tarhanpoisto-oppaan tahratestiä varten)

20-normal.jpg

 

Jaettavaksi muille

  • Vanish Oxi Action jauhepusseja
  • Vanish-miniesitteitä
  • BuzzTrack-kortteja

Jauhepusseja laitoin jakoon esitteiden ja BuzzTrack-korttien kanssa ja sitten aloitin tahratestin. Tahroiksi päätin valita mansikan, mustikan ja mustan kahvin.

1-normal.jpg

Annoin tahrojen kuivahtaa yön yli ennen käsittelyä.

3-normal.jpg

Aloitin kahvitahran käsittelyllä. Ohjeen mukaan kahvitahrat pitäisi liottaa vedessä, jonka lämpötila on suurin kankaan sallima ja mukana on mitallinen Vanish Pinkiä. Niinpä tein liuoksen pieneen vatiin ja tilkku likoamaan tunniksi. Sen jälkeen aioin käsitellä mansikan ja mustikan, mutta kuinkas kävikään...

4-normal.jpg

Puhdasta tuli kertalaakista... Niinpä pieni epäilys alkoi kaihertaa. Kangastilkkuhan tuli tuotteiden mukana, mitähän lie on kangasta? Lähteeköhän tuosta lika helpommin irti? Niinpä päätin tehdä uuden testin, nyt vain omiin kankaisiini. Kaapista nappasin ensimmäisen valkoisen kankaan ja otin siitä kolme tilkkua. Kankaaksi sattui resori. Sitten kangaspaloille samat tahrat ja tällä kertaa useamman päivän kuivatus. Tosin ei kai kukaan oikeasti anna esimerkiksi mustikkatahrojen kuivua useampaa päivää, mutta nyt olikin tarkoitus laittaa aineet testiin :)

5-normal.jpg

6-normal.jpg

Ensiksi käsittelyyn kahvitahra. Kulhoon taas lämmintä vettä ja puoli mitallista Vanish Pinkiä. Tunniksi likoamaan.

7-normal.jpg

Mustikka- (keskellä) ja mansikkatahroille piti tehdä ohjeen mukaan massa vedestä ja Vanish Pinkistä. Antaa massan vaikuttaa pari minuuttia ja sitten pesuun. Eikun tuumasta toimeen...

8-normal.jpg

Kahvitahralle kävi hyvin, tilkku näytti likoamisen jälkeen tältä:

9%20KAHVI-normal.jpg

Mansikka- ja mustikkatilkut menivät koneeseen ja pesun jälkeen mustikkatilkku näytti

12%20MUSTIKKA-normal.jpg

Mansikalle kävi hieman paremmin, jäljelle jäi vain pieni tahra...

13%20MANSIKKA-normal.jpg

Päätin vielä käsitellä tilkut Crystal Whitella. Tein massan jauheesta ja vedestä ja sivelin sen tahrojen päälle muutamaksi minuutiksi. Sen jälkeen laitoin tilkut massoineen kulhoon, jossa oli lämmintä vettä ja puoli mitallista Whitea. Pariksi tunniksi likoamaan ja sen jälkeen pyykkiin. Näin oli tarkoitus. Mutta jo pelkkä liottaminen teki taikoja ja tahrat hävisivät. Tehokasta ainetta! :)

14%20VALKOPESU-normal.jpg

Niinpä saatoin tyytyväisenä todeta haasteen onnistuneen. Vanish poisti tahrat, vaikka annoin niiden kuivatakin monta päivää. Hyvä Vanish.

Vanishin OxiAction geeliä en ole itse vielä kunnolla testannut, mutta isäntä kertoi käsitelleensä sillä työtakkinsa rasvatahroja, jotka olivat sitten pesussa hävinneet. Käsittelemättömät tahrat olivat jäljellä pesun jälkeenkin. Joten luulisi aika hyvää tavaraa tuon geelinkin olevan. Tosin yritin minäkin sillä poikani, tuon seitsemän vuotiaan remonttireiskan shortseja puhdistaa öljytahroista. Ilmeisesti nassikka oli koneremonttia tehdessään istunut punaisilla shortseillaan jossain öljyssä, housujen takamus oli melkoinen näky. Mutta kunnon liotuskaan ei auttanut. Täytyy vielä yrittää käsitellä tahrat  yksitellen tuolla geelillä, jospa sitten shorsit olisivat taas "salonkikelpoiset" :)

Crystal White muuten puhdisti aika hienosti tätini aikoinaan virkkaaman pöytäliinankin. Liina oli jo ajan myötä hieman tummunut, olipa siinä pari sitkeää tahraakin, jotka eivät pesuista ja yrityksistä huolimatta olleet lähteneet. Laitoin liinan muutamaksi tunniksi likoamaan veteen, jossa oli mitallinen Crystal Whitea, sen jälkeen liina koneeseen. Ja näin kävi... Tämä oli siis lähtökohta, lähinnä tarkoitus oli poistaa nuo tahrat...

15-normal.jpg

Ja tämä oli lopputulos...

16-normal.jpg

Väri muuttui takaisin valkoiseksi ja tahrat katosivat... Tätini tekemä liina oli siis pelastettu. Kiitos Vanish Crystal White.

Kuten edellä olevasta tekstistä voi päätellä, tyytyväinen olen näihin tuotteisiin. Joten eivätköhän ne jää meidän käyttöömme osaksi pyykin pesua. Suosittelen kyllä ainakin kokeilemaan, jos ei muuta. :)