Onpa tullut jälleen pitkä tauko päivityksissä :) Tosin, ei raksallakaan mitään ihmeitä ole tapahtunut. Hitaasti on pirtin kehän pystytys edennyt, etenkin kun korjattavat ja korvattavat hirret ovat aiheuttaneet runsaasti päänvaivaa ja ylimääräistä työtä. Tällä hetkellä on tilanne on siis sellainen, että välikattovuolia ollaan asentamassa ja sen jälkeen on vielä kolme hirsikerrosta tasakertaan. Sekä päätykolmio ja vesikattovuolet on vielä laittaa paikoilleen. Talvikin tässä uhkaavasti lähestyy, toivottavasti olemme sitä nopeampia ja saamme katon päälle ennen lumien tuloa. Pitäkää peukkuja :D

Saimme sähköpostiimme viestin henkilöltä, joka tuntee talon ja sen historian ja hän huomautti asiavirheestä talomme historia-postauksessa. "Tarsarannan vanha päärakennus on rakennettu Sinetän sahan hoitajalle aikoinaan Sinettäjoen varteen lähelle Ounasjokea. Ei Kemijoen varteen." Eli kysehän on tosiaan Kemijoen vesistön ensimmäisen sahan hoitajan talosta. Kiitos oikaisusta! :)

Ja ei postausta ilman kuvia. Tuorein tilanne ihan tältä illalta (20.09.2009) :)

Iloisia uutisiakin on :) Tuolta Etelä-Suomen suunnalta olisi tulossa talkooväkeä tässä kolmen viikon päästä. Heitä odotellessa siis ;)