Olisi taas vihdoin aika päivittää Töllin elämääkin :) Talvi pukkaa päälle, ensilumen sateli tänään. Yöksi on luvannut isompaakin lumisadetta, saas nähä millainen on aamulla maisemat... Raksallakin on edistystä tullut. Viimeinenkin piippu on viimeistä tiiltä myöten valmis, piippupellitkin on saatu paikoilleen. Eikö olekin muuten satumaisen hyvää tuuria se, että märkä laasti loppuu just silloin, kun muurattavana olisi enää vain yksi tiili :D Hetken aikaa sai piippu viimeistä tiiliään odotella, mutta nyt tosiaan sekin on valmis. Ja tässä todisteet :)


Pihakin on saanut vähän lisää avaruutta. Moottorisaha ja kaivinkone ovat tehneet taikojaan ja puustoa sekä maastoa on saatu muokattua. Lisääkin puita on lähdössä, mutta niiden aika on sitten joskus myöhemmin. Nyt kuitenkin voi ottaa kuvan töllistä edestä päinkin, niin että koko tölli sopii kuvaan :)

Ja kuten ylläolevasta kuvasta huomaa, myös yläosa on alkanut saada tuulensuojalevyjä "ylleen". Ja alla olevasta kuvasta näkyy se, kuinka ratkaisimme lisäeristevillan puhaltamisen koolauksen väliin. Kuten kuvasta saattaa huomata, kaksi ylintä hirsikertaa on ulompana kuin muut, sen takia tuulensuojalevy on pitänyt kiilata ulospäin, jotta saadaan villa puhallettua väliin.Tässä siis mennään. Lunta tulee, mutta onneksi se ei hirveästi haittaa ainakaan tuulensuojalevyjen asentamista
.